Friday Jun 21, 2024

KIA Gilcon Leuven

PARTNER IN DE KIJKER | RC Meldert x KIA GILCON 

partner in de kijker kia
Je eerste auto verkopen, is niet moeilijk. Maar de tweede moet je verdienen.
- Rudi Schell (zaakvoerder)


Bij Kia Gilcon Leuven , een familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring, waar de klant altijd centraal staat. Ook na de aankoop van uw wagen. De betrouwbaarheid van onze wagens laat ons toe u 7 jaar fabriekswaarborg te geven. Daarnaast kan u ook bij ons terecht voor vragen over herstellingen, pechverhelping, promoties en allerhande accessoires.

"Je eerste auto verkopen, is niet moeilijk. Maar de tweede moet je verdienen." Dat is ons motto. Dit bereiken wij door als een hecht team voor onze klanten de beste partner in rijplezier te zijn. Hierbij streven we naar een efficiënte samenwerking binnen het team om zo een optimale kwaliteit te garanderen. De trouw van onze klanten is hierbij onze motivatie.

Kia Gilcon Leuven heeft doorheen de jaren heel wat know-how opgebouwd op het vlak van service. Onze techniekers beschikken over veel ervaring en volgen een continue bijscholing bij Kia. Het commerciële team is tot in de details op de hoogte van lease- en financieringsformules, verkoopsvoorwaarden. Advies nodig bij de keuze van een nieuwe of tweedehandswagen? Op zoek naar de beste financiering of Leasing? Info nodig over technische aspecten? Wat de aard van de vraag ook is, bij Kia Gilcon Leuven kunt u altijd terecht.

Contactgegevens:
Tel: +32(0)16 40 03 27
Mail: info@gilcon.be
Adres: Geldenaaksebaan 321, 3001 Leuven (Haasrode)

Back to Top
All rights reserved RC Meldert - © 2022 | Made by republico.be